fbpx

Med sa polenom 425gr

Štampanje
Med sa polenom - jača imunitet, izvor belančevina
Med sa polenom 425gr
Prodajna cena650,00 Дин.
Cena / kg:
Opis

Polen sadrži mnoge neophodne vitamine i sve najvažnije aminokiseline i zbog toga je najvažniji biljni izvor belančevina i proteina. Polen sakupljaju pčelice sa različitih vrsta biljaka i odnose ga u košnicu. Deluje antibakterijski što znači da je idealan za jačanje i stimulisanje imuniteta i dobijanju na snazi. Idealan je za sportiste i osobe izložene većem fizičkom naporu. Odlično se pokazao, kao najvažniji biljni izvor belančevina u ishrani osoba koje ne konzumiraju meso. 100g polena po sadržaju proteina odgovara količini od 500g telećeg mesa ili 7 jaja. Ne preporučuje se trudnicama jer podiže nivo šećera u krvi.

Med sa polenom

Med je eliksir zdravlja i dugovečnosti, zasićen je vitaminima, biološki aktivnim supstancama i sadrži većinu elemenata iz periodne tablice. Kombinacija ove dve namirnice je savršena za jačanje organizma i poboljšanje opšteg zdravlja. Ova kombinacija se koristi:

 - za lečenje hipertenzije

 - snižava nivo holesterola u krvi i krvnih sudova

 - kod problema sa endokrinim sistemom

 - kod povećanog stresa

 - obnavlja ćelije

 - jača organizam i povećava otpornost na prehlade, viruse i bakterije

 - normalizuje rad jetre

 - reguliše metabolizam i rad creva

 - povećava rad hemoglobina u krvi

O nama

Zdravo svima, mi smo ZuZu med, porodična firma koja se bavi proizvodnjom meda i pčelinjih proizvoda preko trideset godina! 

Kontakt

  Email: info@zuzumed.rs

  +381 60 30 54 163

 

   

Zapratite nas na: