fbpx

Med sa kurkumom 425gr

Štampanje
Med sa kurkumom - Zlatni med
Med sa kurkumom
Prodajna cena700,00 Дин.
Cena / kg:
Opis

Kurkuma je broj jedan svih zdravih biljaka na svetu, jedan od najmoćnijih prirodnih lekova! U indijskoj medicini kurkuma je poznata kao biljka koja jača i neguje organizam,u ključuje antioksidativna, protivupalna i antikancerogena svojstva! Raste u južnoj Aziji i od njenog korena se pravi začin, prepoznatljive žute boje.  Kombinacija kurkume sa medom je poznata pod nazivom Zlatni med, jer je upotreba višestruka! Pomaže kod čišćenja jetre i žučnog mehura, smanjuje sve vrste upala, stimuliše rad metabolizma, otklanja menstrualne bolove, čisti krv, pomaže pri lečenju gljivičnih i bakterijskih infekcija, sprečava formiranje kamena u bubregu, poboljšava zdravlje kostiju i zglobova!

Ono što je važno napomenuti je da se ne preporučuje uzimanje na prazan stomak!! Preporučena dnevna količina je jedna kašičica dnevno, takođe ovu kombinaciju možete rastopiti u čaši vode i popiti! Preporučeno je držati teglicu u frižideru!

O nama

Zdravo svima, mi smo ZuZu med, porodična firma koja se bavi proizvodnjom meda i pčelinjih proizvoda preko trideset godina! 

Kontakt

  Email: info@zuzumed.rs

  +381 60 30 54 163

 

   

Zapratite nas na: