fbpx

Med i cimet 425gr

Štampanje
Med i cimet – zdrava hrana, idealna kombinacija za gubitak kilograma i jačanje imuniteta!
Med i cimet
Prodajna cena550,00 Дин.
Cena / kg:
Opis

Cimet je jedan od najstarijih začina za koji su znali stari Kinezi, Egipćani i Feničani. Potiče sa Cejlona (Šri Lanka) i pominje se kao začin još od 2800. godine pre nove ere. Cimet je veliki izvor vitamina i minerala. Sadrži kalcijum, gvožđe, mangan, vitamin C i vitamin K, kao i dijetetska vlakna.

Med i cimet su savršen spoj da na zdrav i ukusan način izgubite kilograme. Smatra se da med u kombinaciji sa cimetom sagoreva masti, poboljšava varenje i umanjuje želju za hranom. Svakodnevna upotreba ove dve namirnice podiže imunitet i štiti organizam od bakterija i virusa, takođe rešava problem hroničnog kašlja i začepljenih sinusa, povećava nivo energije i poboljšava cirkulaciju, snižava nivo holesterola u krvi, jača srce, kosti, kožu, zube i kosu, smanjuje i olakšava simptome ekcema, sprečava svrab kože. Kombinacija meda i cimeta rešava sve probleme u stomaku, lošeg zadaha, pa čak i čira na želucu. Smatra se da cimet i med u kombinaciji mogu izlečiti mnogo toga! Ova zdrava hrana je idealna kombinacija za jačanje imuniteta i može se primeniti i u dijetama. Med je zdrava zamena za šećer, daje energiju i brzo se sagoreva u organizmu. Odličan je energetski stimulans.

 

Med i cimet kako koristiti:

Ovu vrstu meda možete namazati na krišku integralnog hleba ili običnog, po želji, ili pomešati sa toplim čajem ili mlekom (nikako vrelim, jer se svojstvo meda gubi na visokim temperaturama). Takođe, možete ga razblažiti u časi vode i popiti. 

O nama

Zdravo svima, mi smo ZuZu med, porodična firma koja se bavi proizvodnjom meda i pčelinjih proizvoda preko trideset godina! 

Kontakt

  Email: info@zuzumed.rs

  +381 60 30 54 163

 

   

Zapratite nas na: